Безплатна доставка за всички поръчки над 99.99 лв.

Коледни семейни комплекти тениски и блузи - перфектният подарък

Публикувано от admin 12/10/2021 0 Коментара

Коледа наближава и с това, както всяка година, започват традиционните въпроси "какво да купя за семейството?", "какво да подаря на приятелите?" и т.н.

Ние от TShirt24.bg за поредна година сме подготвили най-правилните отговори на тези въпроси. С новата ни колекция Коледни модели тениски и блузи - при нас ще намерите най-точният подарък не само за Коледа, но и за всеки повод.

 

Коледен семеен комплект блузи #teamrudolph - mommy elf, daddy elf, little elf
 

Направете уникален подарък

 

Тениските и блузите с щампи са се доказали като един уникален и запомнящ се подарък. Подходящи са буквално за всеки. Може да ги подарите на вашето семейство или вашата половинка, на друго семейство, на двойка влюбени или на ваш близък. За всеки има по нещо. Нашите тениски и блузи са произведени от висококачествен и плътен памук. Голямото разнообразие от забавни и актуални щампи гарантира, че ще откриете дизайна, които най-добре ви пасва и изразява, а материалът и начинът на щамповане гарантират, че ще останат свежи и здрави дълго време. 

Семеен комплект за мама, татко и дете - The Boss - The Real Boss

Създайте спомен

 

Когато избираме подарък, често се чудим: Дали ще се хареса?, Дали ще е от полза?, но при нас тези въпроси отсъстват, защото вие не подарявате просто тениски или блузи, а един скъп спомен за най-близките хора или приятели. Дрехите с еднакви щампи са начин хората да изразят любовта и подкрепата си един към друг и да покажат, че се чувстват най-добре, когато са заедно.

Като се замислим, какво по-хубаво от това да допълним семейния албум, облечени еднакво с тениски или блузи на най-светлия и вълшебен празник? Подарете на себе си или на ваши близки, един магичен празник пълен с топли и мили спомени.

 

Тениски за двойки - The boss, The real boss - King Queen

 

Eто и нашите съвети как да направим по-добри снимки?

 

Мрежови линии

 

Един от най-лесните начини да подобрите снимките си е да включите мрежовите линии на камерата. Това може да ви гарантира, че вашите снимки винаги ще са хоризонтално и вертикално подравняване или с други думи, няма да бъдат на криво.

Повечето смартфони имат тази функция, за да я включим:

iPhone: Отидете в  "Settings," изберете "Photos & Camera," и включете опцията "Grid"
Android: Включете камерата, отидете в  "Settings," и намерете опцията "grid lines" (Линии на мрежата), след което и задайте "on." (или 3х3)

 

Най-висока резолюция

 

Уверете се, че сте настроили камерата да прави снимки в най-високата възможна резолюция, това ще подобри качеството на снимките и ще ви е полезно ако решите да ги разпечатате на хартия.

Това става отново от настройките на камерата в раздел “Размер на снимка” или “Photo size”, като там избирате най-високата възможна резолюция.

 

Осветление

 

Светлината един от ключовите фактори за качеството на снимката. Важно е обектите, които заснемате да са добре осветени, което гарантира по-детайлни и чисти снимки. Не снимайте срещу източника на светлина, а в посоката, в която той осветява. Обърнете внимание за нежелани сенки и направете корекции с позицията си спрямо осветлението.

 

Фон

 

Уверете се, че се откроявате от фона и че на него няма нищо, което не бихте желали в снимките си. Обърнете внимание и на елементите, които са пред вас (ако например снимката е на маса и не желаете нещо от масата да бъде включено в снимката)

 

Финални щрихи

 

След като сте заснели желаните снимки, може да развихрите творческата си част и да ги персонализирате по-ваш вкус. Така ще бъдат още по-уникални и запомнящи се.
Добро и безплатно приложение за тази работа е : Photo Editor Pro. С него може да увеличите или намалите, яркостта, контраста и безброй други настройки, с които да направите снимките наистина уникални.