Тениски за двойки и влюбени - перфектният подарък за Коледа

Posted by Simona 02/11/2018 0 Comment(s)

Направи оригинален подарък за Коледа - с тениски за двойки от TShirt24.bg.

 

Наближава време за най-светлия празник Коледа. Това е времето в годината, когато всеки от нас ще прекара незабравими мигове с любимите си хора. Всеки от нас свързва Коледа със семейството и с подаръци. И колкото повече наближава времето, толкова по-труден става изборът на подарък за най-специалните ни хора. Ние, от TShirt24.bg, обаче имаме решение за този проблем и то е в колекцията ни от Тениски за двойки. 

 

Тениските за двойки са изключително интересен и оригинален подарък. С него може да зарадваш любимия човек или приятели. Тениските за влюбени са перфектни за разходка в парка, за всекидневно носене или дори просто да се покажеш с половинката пред обществото. При нас ще намерите огромно разнообразие от модели за влюбени. Колекцията ни включва много различни и разнооразни модели и цветове, а не само тениски за двойки в бял или черен цвят.

 

Свържете се с нас

Традиционно сред най-желание модели са тези с щампи The Boss - The Real Boss, King & Queen, Mickey и Minnie Mouse, Together Forever, но освен това със сигурност в нашата колекция има за всекиго по нещо.

 

Тениските, които предлагаме са от 100% памук или от 100% органичен памук, произведени по всички еко стандарти, а и без никакво замърсяване на околната среда. 

 

Сред предимствата, които предлагаме на нашите клиенти можем да изброим: бърза доставка, лесна замяна и възможност за връщане на закупените продукти за 30, а не за 14 дни. 

 

Вижте цялата колекция тук.

 

Eто какво мислят част от нашите клиенти за продуктите ни:

 

Leave a Comment